Oμόνοια - ΑΕΚ 0-2: «Καρέ» φιλικών νικών η «Ένωση» (highlights)!

Η ΑΕΚ επικράτησε της Ομόνοιας στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με 2-0 και σκόρερς τους Πινέδα - Μάνταλο φτάνοντας τις τέσσερις επιτυχίες σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις το τρέχον καλοκαίρι

Oμόνοια - ΑΕΚ 0-2: «Καρέ» φιλικών νικών η «Ένωση» (highlights)!

Μ' ένα γκολ ανα ημίχρονο η ΑΕΚ επικράτησε στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με 2-0

Ήταν η τέταρτη «κιτρινόμαυρη» νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις το τρέχον καλοκαίρι (σ. προηγήθηκαν οι νίκες με Γκενκ, Φόλενταμ και Ουτρέχτη).

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Ορμπελίν Πινέδα ανοίγοντας το σκορ άνοιξε και... λογαριασμό σκοραρίσματος στην «Ένωση».

Μάλιστα ο Μεξικανός το πανηγύρισε αλά ...Ούγκο Σάντσες (με τούμπα)!

Ο Αλμέιδα (απόντων των Βίντα, Γαλανόπουλου, Λάτσι, Μαχαίρα, Μισελέν) παρέταξε ξανά σε 3-5-2 την ομάδα του με τουν Χατζισαφί αριστερό στόπερ, Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ να παίρνουν από μία πλευρά τον Σιμάνσκι «κόφτη» και μπροστά του Γιόνσον - Πινέδα και τον Μάνταλο κοντά στον Αραούχο.

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του πρωταγωνιστή του προηγούμενου φιλικού Λιβάι Γκαρσία (σ. είχε παίξει φουνταριστός τότε απόντος του Αραούχο).

Ο Τσούμπερ είχε δοκάρι (11') κι ο Πινέδα άνοιξε το σκορ (21') μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια.

Το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνο αφού ο Αραούχο έπιασε αέρα (από ασίστ του Μάνταλου) κι ο Στάνκοβιτς τα ...άπιαστα με διπλή επέμβαση (41') επί του Μπρούνο που είχε και χαμένο τετ α τετ λίγο μετά.

Όλα αυτά σε τρία λεπτά...

Στην επανάληψη ο Πινέδα νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Φαμπιάνο, αλλά με την κίνηση του βοήθησε τον Μάνταλο να ξεμαρκαριστεί στο 65' για το 0-2 επί της Κυπελλούχου Κύπρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους (70' Ψάλτης), Μίλετιτς, Λανγκ, Μιξ, Μπαχιρού, Μπρούνο, Μπάρκερ, Παπουλής (62' Σάββα), Κακουλής (62' Μάταβζ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου (66' Ρώτα), Τζαβέλλας (66' Μουστακόπουλος), Χατζισαφί (80' Κοσίδης), Γκατσίνοβιτς (75' Γιούσης), Τσούμπερ (66' Μοχαμάντι), Γιόνσον (76' Μιτάι), Σιμάνσκι, Μάνταλος (66' Φράνσον), Πινέδα (66' Άμραμπατ), Αραούχο (66' Γκαρσία).