Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για τον Ρέαμπτσιουκ

Πολύ πιθανό είναι πλέον να φτάσει μία καλή πρόταση στον Ολυμπιακό για την πώληση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Οι όποιες εξελίξεις πάνε για μετά το ματς στην Μπρατισλάβα. 

Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για τον Ρέαμπτσιουκ

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα γύρω από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος παρεμπιπτόντως υπολογίζεται για να πάρει φανέλα βασικού και στον επαναληπτικό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Σλοβακία για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League (11/8, 21.30).

Έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια περί άφιξης πολύ σημαντικής προσφοράς. Ακούστηκε μέχρι και ότι ο μάνατζέρ του (Ντέκο) θα φέρει πρόταση άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο φυσικά, ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα την συζητούσε, αλλά το πιθανότερο ήταν να δεχόταν την πρόταση. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.

Ακόμα δηλαδή και το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις με τον Μολδαβό αμέσως μετά τα παιχνίδια με την Σλόβαν. Ο Ρέαμπτσιουκ που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση στα δύο ματς με την Μακάμπι Χάιφα, προσπάθησε με την Σλόβαν να δώσει τις δικές του απαντήσεις, αλλά αν εξαιρεθούν ένα-δυο ανεβάσματα που έκανε, δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι.

Η φημολογία λοιπόν γύρω από το όνομά του αντί να ξεθωριάζει όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και εντείνεται. Κάτι που προφανώς δεν συμβαίνει τυχαία, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει καπνός...

Βέβαια, πολλά είχαν ακουστεί για τον Ρέαμπτσιουκ περί άφιξης πρότασης και αμέσως μετά το 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα. Τελικά, δεν ήρθε κάτι το αξιόλογο. Εντούτοις, τώρα που διανύουμε τον Αύγουστο, ο οποίος είναι ο μήνας των «δυνατών» μεταγραφών, το όνομα του Μολδαβού μπακ επανήλθε ξανά στο προσκήνιο.