Στα άκρα για τη διαιτησία η Super League

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση της ΕΕΠ της ΕΠΟ για το θέμα της νέας ΚΕΔ, με την πλευρά της Super League μέσω του Κώστα Καραπαπά να επιτίθεται στον Παναγιώτη Μπαλτάκο. «Θα το πάμε μέχρι τέλους, δεν αρχίζει το πρωτάθλημα».

Στα άκρα για τη διαιτησία η Super League

Νέα κόντρα ανάμεσα σε ομάδες και ΕΠΟ για το θέμα της διαιτησίας με αφορμή τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ υπό τον Στέφεν Μπένετ.

Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά και στον πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο, με τον πρώτο να αναφέρει ξεκάθαρα ότι η Super League είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους στο θέμα της διαιτησίας και να μην αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο κ. Καραπαπάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Ο τρόπος με τον οποίο χειριστήκατε από την αρχή το θέμα έδειξε το ρόλο και τις προθέσεις σας. Φέρατε σε ρήξη οριστικά την Ομοσπονδία με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αγνοώντας πλήρως την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της SuperLeague. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα διαχειρίζεται μόνο του τα θέματα του και θα πάμε μέχρι το τέλος ακόμα και χρειαστεί να μην ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και να είναι αυτό ξεκάθαρο».

«Εμφανίζετε εδώ κάποιους ως υποψήφια μέλη της ΚΕΔ που δεν ξέρετε τα ονόματα τους. Τραβήξατε στα άκρα όλη αυτή την ιστορία για να εξυπηρετήσετε συμφέροντα. Προφανώς και θα καταψηφίσουμε τον κύριο Μπένετ και τις επιλογές σας. Όπως και τις επιλογές μιας επιτροπής που δεν εκφράζει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. ΕΠΣ, ΕΠΟ και κάποιοι που έπρεπε να είναι μέσα», είπε ο κ. Καραπαπάς ενώ πρόσθεσε ότι τα χρήματα από το μειωμένο ποσοστό των τηλεοπτικών των ομάδων προς την ΕΠΟ θα πάνε απευθείας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.