Προς Μπεσίκτας ο Καμπράλ, τι λένε στην Πορτογαλία για Ολυμπιακό

Πολύ κοντά στη μετακόμισή του στην Μπεσίκτας βρίσκεται ο Τζοβάνε Καμπράλ που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό. Οι Πορτογάλοι δύσκολα βλέπουν να επανέρχονται οι Πειραιώτες, δίχως να το αποκλείουν! Ενδιαφέρον από Μπέρνλι και Μπρίστολ Σίτι.

Προς Μπεσίκτας ο Καμπράλ, τι λένε στην Πορτογαλία για Ολυμπιακό

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να αποχαιρετήσει οριστικά από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ο Τζοβάνε Καμπράλ. Ο 24χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία, οι «μαυραετοί» της Κωνσταντινούπολης προηγούνται στην κούρσα της απόκτησής του από την Λάτσιο και τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα, αυτό που τονίζουν είναι ότι ούτε οι «λατσιάλι», ούτε οι Πειραιώτες αναμένεται να επανέλθουν για τον παίκτη, δίχως όμως να αποκλείουν να υπάρξει ανατροπή την τελευταία στιγμή!

Επίσης, αποκάλυψαν ότι για τον παίκτη έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον η Μπέρνλι και η Μπρίστολ Σίτι.

Η ουσία είναι ότι το σενάριο που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στην Λισσαβώνα, αναφέρει ότι ο Καμπράλ αναμένεται να φύγει από το «Ζοσέ Αλβαλάδε» και να συνεχίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας.

Όσο για τα οικονομικά δεδομένα; Η Σπόρτινγκ βλέποντας ότι δεν μπορεί να βρει τα 5 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε αρχικά, έχει ρίξει τις απαιτήσεις της κοντά στην προσφορά που φέρεται να είχε κάνει και ο Ολυμπιακός. Λεγόταν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν κάνει πρόταση για 3 εκατομμύρια ευρώ, ασχέτως αν δεν το επιβεβαίωναν από την ΠΑΕ.

Συν τοις άλλοις, οι Πορτογάλοι ρίχνουν ακόμη ένα στοιχείο στο τραπέζι. Ότι μπορεί να δώσει τώρα ένα «χοντρό» ενοίκιο για τον Καμπράλ και το καλοκαίρι του 2023 να υπάρχει μία υποχρεωτική οψιόν αγοράς κοντά στα 3 εκατομμύρια.

Για να δούμε λοιπόν αν ο Αφρικανός εξτρέμ θα μετακομίσει οριστικά στην Κωνσταντινούπολη, όπως τόνιζαν την Δευτέρα (1/8) οι Πορτογάλοι.