«Συνάντηση Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα για Ουμτιτί»

«Βόμβα» έσκασε από την Ισπανία, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιβηρική άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη για τον Σαμουέλ Ουμτιτί.

«Συνάντηση Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα για Ουμτιτί»

Σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο Ολυμπιακός και οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Ήδη υπάρχει έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία οι Πειραιώτες έχουν προτάσεις για Μανωλά και Παπασταθόπουλο.

Στην Ισπανία υπήρξε πριν λίγο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Σαμουέλ Ουμτιτί. Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν στο… στόχαστρο τους τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα οι Ίβηρες το προχώρησαν το θέμα αρκετά.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς τη Δευτέρα αναμένεται να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη άνθρωπος του Ολυμπιακού προκειμένου να συζητήσει με τη Μπαρτσελόνα το ενδεχόμενο απόκτησης του Ουμτιτί.

Ο 28χρονος Γάλλος έχει συμβόλαιο με τους Καλανούς έως το 2026, αλλά δεν υπολογίζεται. Εδώ και πολύ καιρό η Μπαρτσελόνα τον έχει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Ο Ουμτιτί έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και ειδικά στο γόνατο του γεγονός που έκανε δύσκολη την αποχώρηση του από τη Βαρκελώνη.