AS: «Προτεραιότητα του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν»

Η ισπανική «ΑS» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή έπειτα από τον αποκλεισμό από το Champions League και τονίζοντας πως ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ο πρωταρχικός στόχος των πρωταθλητών.

AS: «Προτεραιότητα του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν»

Ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός από την συνέχεια στο Champions League και σε αυτό το πλαίσιο ο Πέδρο Μαρτίνς όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν έπειτα από τέσσερα και πλέον χρόνια στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Οι Πειραιώτες κινούνται ταχύτατα καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (4/8, 22:00) υπάρχει το κομβικό παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το πρώτο όνομα που είχε δει το φως της δημοσιότητας ήταν εκείνο του Κάρλος Κορμπεράν, με την έγκυρη ισπανική «ΑS» να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων και να το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω αναφέροντας πως ο 39χρονος Ισπανός αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, ο πρώην βοηθός προπονητή του Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται ήδη σε επαφές με τους ερυθρόλευκους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία αλλά τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο πρώην τεχνικός της Χάντερσφιλντ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών.

Ο Κορμπεράν έδειξε εξαιρετικά δείγματα στην Αγγλία την περσινή χρονιά, φθάνοντας μέχρι τον τελικό ανόδου στην Premier League, αλλά γνωρίζοντας την ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, γεγονός που τον έκανε να κερδίσει αρκετούς πόντους στα μάτια των ανθρώπων του Ολυμπιακού.