Αναζητεί προπονητή ο Ολυμπιακός, υποψήφιος ο Κορμπεράν

Ο Ολυμπιακός αναζητεί τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Πέδρο Μαρτίνς και ο Κάρλος Κορμπεράν είναι στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναζητεί προπονητή ο Ολυμπιακός, υποψήφιος ο Κορμπεράν

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League. Όπως σας έγραψε από τα μεσάνυχτα το fosonline.gr ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις από την πλευρά της πειραϊκής ΠΑΕ, αλλά το σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως υπάρχει έντονη κινητικότητα στο μεγάλο λιμάνι και γίνονται ζυμώσεις για την επόμενη ημέρα.

Το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και τις τελευταίες ώρες γίνονται πολλές επαφές από τη διοίκηση προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα ονόματα που θα μπορούσα να διαδεχτούν τον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες εξετάζουν όλες τις αγορές με την ισπανική να είναι μία που φαίνεται να έχει προτεραιότητα. Στη λίστα των "ερυθρόλευκων" υπάρχει σε περίοπτη θέση το όνομα του Κάρλος Κορμπεράν. Πρόκειται για τον 39χρονο τεχνικό της Χάντερσφιλντ που έχει διατελέσει βοηθός του Μαρτσέλο Μπιέλσα και έχασε την άνοδο στην Premier League από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παράλληλα εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας που προσπαθεί να κλείσει άμεσα το θέμα της διάδοχης κατάστασης. Φυσικά θα πρέπει πρώτα να λυθεί το θέμα με τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος διανύει τις τελευταίες του ώρες στον Ολυμπιακό.