«Σε προχωρημένες επαφές με Καγιέχα ο Ολυμπιακός»

Πέρα από τον Κάρλος Κορμπεράν, ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε επαφή και με τον Χαβιέρ Καγιέχα για τη θέση του προπονητή, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία.

«Σε προχωρημένες επαφές με Καγιέχα ο Ολυμπιακός»

Μετά τον Κάρλος Κορμπεράν, ένα ακόμα όνομα είδε το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την επόμενη μέρα στο προπονητικό πόστο του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Χαβιέρ Καγιέχα, ο οποίος σύμφωνα με Ισπανό ρεπόρτερ βρίσκεται μάλιστα σε «προχωρημένες επαφές» με τους Πειραιώτες.

Ο 44χρονος προπονητής εργάστηκε για μια πενταετία (2012-2017) στις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ και στη συνέχεια ανέλαβε τη β' αλλά και την πρώτη ομάδα, όπου εργάστηκε τις σεζόν 2017-2018 και 2019-2020. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Αλαβές, στην οποία δούλεψε από τον Απρίλιο ως τις 24 Δεκεμβρίου του 2021.

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από το Champions League ελέω Μακάμπι Χάιφα έχει οδηγήσει τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο και οι Κορμπεράν, Καγιέχας φαντάζουν επί του παρόντος ως τα φαβορί για την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας.