Παναθηναϊκός: Άφιξη Σπόραρ στην Αθήνα και δήλωση «Είμαι έτοιμος!»

Ο Άντραζ Σπόραρ κατέφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (29/07) στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στους «πρασίνους» κόντρα στην Σλάβια Πράγας για το Conference League.

Παναθηναϊκός: Άφιξη Σπόραρ στην Αθήνα και δήλωση «Είμαι έτοιμος!»

Επί Ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (29/07) ο Άντραζ Σπόραρ, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Σλοβένος επιθετικός (που προορίζεται για αντικαταστάτης του Μακέντα) ήρθε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πρασίνων».

Υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» ήδη έχει ανακοινώσει την απόκτηση του με τις δύο πλευρές να έχουν υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Κατά τις πρώτες του δηλώσεις επί Αθηναϊκού εδάφους ο Βαλκάνιος τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής που είμαι εδώ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Έχει μείνει καιρό μακριά από το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του».

Σε ερώτηση για τις αναμετρήσεις με την Σλάβια Πράγας για το Conference League είπε: «Είμαι έτοιμος έχω παίξει δυο φορές κόντρα στη Σλάβια και έχω βάλει δυο γκολ εναντίον τους».

Για το γεγονός ότι θα βρει στην ομάδα άλλους δύο Σλοβένους (Τσέριν - Βέρμπιτς) δήλωσε: «Ο κάθε ένας θα φέρει κάτι από την πλευρά του και θα προσφέρει ότι έχει ανυπομονώ να τους συναντήσω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου».

Τέλος σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα τόνισε: «Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία, πάνω από 100 χρόνια, και πως όταν παίζεις για αυτόν πρέπει να κερδίζεις κάθε αγώνα»