Τουρσουνίδης: «Μετά τον διασυρμό του Ολυμπιακού θα βγουν και άλλα προβλήματα στην επιφάνεια»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι αλλά και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. 

Τουρσουνίδης: «Μετά τον διασυρμό του Ολυμπιακού θα βγουν και άλλα προβλήματα στην επιφάνεια»

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και το παιχνίδι ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τουρσουνίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τουρσουνίδης:

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπέρασμα. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο. Ας κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ και μόνο. Μετά τον χθεσινό διασυρμό του θα βγουν και άλλα προβλήματα στην επιφάνεια. Πρέπει να δυναμώσεις την ομάδα σου και να πας καλύτερα».

Για το ΠΑΟΚ - Λέφσκι: «Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ σήμερα, είναι μια μέτρια ομάδα η Λέφσκι αλλά θα πρέπει να είμαστε σωστοί, να έχουμε ένταση και πάθος για να περάσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχαμε την κατάλληλη απόδοση. Τα πρώτα παιχνίδια είναι περίεργα, ψάχνονται οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ με την ποιότητα και την εμπειρία που έχει, αν είναι καλός αγωνιστικά θα ανατρέψει το σκορ και θα πάρει την πρόκριση».

Για τις επιλογές Λουτσέσκου: «Θα πάει με πιο σίγουρες λύσεις. Με επιλογές που τους ξέρει και τους εμπιστεύεται. Αν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τα παιδιά θα το ανατρέψει».