Παναθηναϊκός: Οι Σλοβένοι βάζουν και Βέρμπιτς στο «κάδρο»

Μετά τον Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός θέλει να ντύσει στα «πράσινα» και τον εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου, Μπένζαμιν Βέρμπιτς. 

Παναθηναϊκός: Οι Σλοβένοι βάζουν και Βέρμπιτς στο «κάδρο»

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού που θέλει να διαμορφώσει άμεσα το ρόστερ του. Μετά την απόκτηση του Άντραζ Σπόραρ για τον οποίο έβγαλε από το ταμείο της 3,7 εκ. ευρώ, η ΠΑΕ – σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Σλοβενία – θέλει να κάνει δικό της και τον Μπένζαμιν Βέρμπιτς.

Ο 28χρόνος μεσοεπιθετικός της Ντιναμό Κιέβου μένει ελεύθερος στα τέλη Δεκεμβρίου ενώ μπορεί να κάνει χρήση του «παραθύρου» της FIFA και να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» ως ελεύθερος για το επόμενο εξάμηνο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα πάντα με τους Σλοβένους και τον Τύπο της χώρας, ο Βέρμπιτς είναι ανοιχτός σε συζητήσεις με τους «πράσινους» ενώ έμεινε στην ομάδα της ουκρανικής πρωτεύουσας για τα ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Champions League.

Να σημειωθεί πως σύμμαχοι σε αυτή τη «μάχη» που θα δώσει ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό είναι και οι συμπατριώτες του, Τσέριν και Σπόραρ. Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά «πολύ να ακολουθήσει και ο Βέρμπιτς το δρομολόγιο για Αθήνα».