Τσούμπερ: «Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα»

Ο άσος της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ μετά τη νίκη επί της Ουτρέχτης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας.

Τσούμπερ: «Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα»

Με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που γίνεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μίλησε ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον Ελβετό να τονίζει πως έχει καλό προαίσθημα για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ουτρέχτης με 1-0 στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς κι αν βγάζουν πράγματα στο γήπεδο απ’ αυτά που ζητάει ο προπονητής: «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είμαστε εδώ δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είμαστε κουρασμένοι. Αυτό ίσως φαίνεται και στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών, όταν αρχίζουμε τις κοντινές πάσες. Προσπαθούμε να βγάλουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας: πιέζουμε μαζί, αμυνόμαστε μαζί, κάνουμε επίθεση μαζί. Αυτό είναι το πιο θετικό έως τώρα της προετοιμασίας».

Για τη θέση του παίζοντας όλη την αριστερή πλευρά: «Αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπω διαφορά στον τρόπο που παίζω. Όλη η ομάδα προσπαθεί να παίξει σε αυτό το νέο σύστημα. Όταν προωθούμε τη μπάλα μπροστά και παίζουμε μπροστά στο ένας εναντίον ενός είναι αυτό που θέλουμε».

Για το πώς νιώθει αυτές τις ημέρες της προετοιμασίας στην ομάδα: «Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Την περασμένη σεζόν όταν δέχεσαι τόσες «σφαλιάρες» είναι δύσκολο να πεις μεγάλα λόγια. Άλλα βλέπω ότι η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή. Ανυπομονώ να παίξω στο καινούργιο γήπεδο και μπροστά στους φιλάθλους μας».