ΑΕΚ - Ουτρέχτη 1-0: Τρίτωσε το... καλό στα φιλικά με σόου του Λιβάι Γκαρσία! (highlights)

Με τον Λιβάι Γκαρσία σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης με την Ουτρέχτη η ΑΕΚ έφτασε τις τρεις φιλικές επιτυχίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο εξωτερικό πριν επιστρέψει στα πάτρια (29/07)

ΑΕΚ - Ουτρέχτη 1-0: Τρίτωσε το... καλό στα φιλικά με σόου του Λιβάι Γκαρσία! (highlights)

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας πέτυχε η ΑΕΚ.

Μετά τις Γκενκ (στο Βέλγιο) και Φόλενταμ ήταν η σειρά της Ουτρέχτης να υποταχθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Η οποία είχε μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης και κορυφαίο της τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο διεθνής εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο που, λόγω της απουσίας του Αραούχο, έπαιξε «φουνταριστός» (στο 3-5-2 του Αργεντινού), με όπλο την ταχύτητα του σκόραρε (50') μετά από κλέψιμο του Πινέδα και λάθος αντιπάλου, βάζοντας τους αντίπαλους στόπερ στην πλάτη του κι εκτελώντας (δοκάρι και μέσα) με το αριστερό.

Τρία λεπτά μετά παραλίγο να το ξανακάνει σε μια κούρσα από τα δεξιά, ενώ νωρίτερα είχε δοκάρι σ' εκτέλεση φάουλ (23').

Οι «κιτρινόμαυροι» (δίχως Γιόνσον, Αλμπάνη, Μαχαίρα και Λάτσι) είχαν κι άλλες ευκαιρίες ενώ οι Ολλανδοί με τον (πρώην ΑΕΚτσή) Μπάρκα γκολκίπερ και τον Δουβίκα στην επίθεση είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 79' αλλά ο Φέρμαν στο τετ α τετ αστόχησε...

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ πριν επιστρέψει στην Ελλάδα (29/7).

Ουτρέχτη (Ρ. Κράις, 3-5-2): Μπάρκας, Βαν ντε Μάαρελ, Τερ Αβεστ, Ρένταν, Δουβίκας, Μπουθ, Βάρμερνταμ, Βαν ντε Στρικ, Μπουσαϊντ, Βαν ντερ Χορν, Κλούιφερτ, ενώ έπαιξαν και οι Νάικχους, Ντοστ, Φέρμαν, Ρόουερς, Σέιν.

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα, 3-5-2): Στάνκοβιτς (57’ Αθανασιάδης), Μήτογλου (57’ Ραντόνια), Τζαβέλλας (57’ Μοχαμάντι), Χατζισαφί (57’ Κορνέζος), Ρότα (57’ Μισελέν), Πινέδα (57’ Μουστακόπουλος), Σιμάνσκι (57’ Γιόνσον, 90′ Μιτάι), Γκατσίνοβιτς (57’ Φράνσον), Τσούμπερ (57’ Αμραμπατ), Μάνταλος (57’ Γιούσης), Γκαρσία (57’ Κοσίδης)