Ολυμπιακός: Έξι χρόνια σερί ομίλους Champions League ο Βρσάλικο, δίψα να συνεχίσει

Ο Σίμε Βρσάλικο παίζει έξι χρόνια σερί στους ομίλους του Champions League και θα κάνει το παν για να συνεχίσει το σερί με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Έξι χρόνια σερί ομίλους Champions League ο Βρσάλικο, δίψα να συνεχίσει

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός επέλεξε να τον εντάξει στο δυναμικό του, κάτι που δεν ήταν καθόλου απλό από τη στιγμή που η Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Τσόλο Σιμεόνε επιδίωξαν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο.

Ο διεθνής Κροάτης μπακ είναι αποφασισμένος να κάνει το παν για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει φέτος στους ομίλους του Champions League, αλλά και για να συνεχίσει ο ίδιος ένα εντυπωσιακό σερί συμμετοχών στα γκρουπ της κορυφαίας διοργάνωσης της UEFA

Ο Βρσάλικο με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει παίξει έξι διαδοχικές χρονιές στους ομίλους, παρόλο που σε κάποιες περιόδους έχασε κάποια παιχνίδια. Κι όταν συνέβη αυτό συνέχισε με την πρώην ομάδα του στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, όπως όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και τον αποκλεισμό από την Λειψία πριν από τρεις περιόδους. Σε εκείνο το ματς δεν είχε αγωνιστεί, αλλά νωρίτερα είχε συμμετοχή στον αποκλεισμό της Λίβερπουλ.

Πρόπερσι λόγω τραυματισμού ο Βρσάλικο έχασε αρκετά ματς ενώ σε άλλα που ήταν στην αποστολή έμεινε στον πάγκο, αλλά ήταν και πάλι στη λίστα του Champions League. Ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον όμιλο εναντίον ομάδων όπως η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Πόρτο. Στους «16» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν βασικός στο 1-1 στη Μαδρίτη και τραυματίας στο 1-0 της Αγγλίας. Ενώ στα προημιτελικά με την Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε στην ήττα του Έτιχαντ με 1-0 και ήταν στον πάγκο στο 0-0 της ρεβάνς στο Μετροπολιτάνο.

Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει ούτε φέτος τη γιορτή ο Βρσάλικο και θα κάνει το παν για να το πετύχει μαζί με τον Ολυμπιακό. Στη ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα αναμένεται να το δείξει!