Φένλο – Ατρόμητος 1-2: Ντεμπούτο με γκολ για Ρομπάιγ

Ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 τη Φένλο σε φιλικό αγώνα. Ο Γάλλος Ρομπάιγ το νικητήριο τέρμα, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου. 

Φένλο – Ατρόμητος 1-2: Ντεμπούτο με γκολ για Ρομπάιγ

Ο Ατρόμητος στα 20 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ με τον Κλωναρίδη. Έγινε κάτοχος της μπάλας μετά τη σέντρα, έκανε το σουτ και σκόραρε αφού πρώτα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 23’ ο Γιακούρο Ρόμερ, ύστερα από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων, με πλασέ έγραψε το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, πέρασε στο γήπεδο ο Γκαετάν Ρομπάιγ. Ο Γάλλος, ο οποίος μόλις τη Δευτέρα έφτασε στην Ολλανδία, πέρασε στο ματς και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε για το 1-2, αφού ο Κωτσόπουλος είχε δοκάρι.

Ατρόμητος: Μάριτς, Κιβρακίδης (63’ Μουντές), Χατζηισαΐας (46’ Στρούγγης), Σταματούλας (46’ Σουάρεθ), Πομόνης (63’ Αθανασίου), Έρλινγκμαρκ (63’ Τζοβάρας), Χαρίσης (73’ Οικονομίδης), Οικονομίδης (46’ Κούεν), Μουνίθ (63’ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης (63’ Κωτσόπουλος), Δαλαμήτρας (63’ Τζαβίδας) .

*Εκτός έμειναν οι Ροτάριου (αδιαθεσία), Έντερ Γκονζάλες (προληπτικοί λόγοι) και Μαυρομμάτης (σε στάδιο επανόδου από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο).