ΑΕΚ: Εύκολη η αρχή, εκτός έδρας τα ντέρμπι στον πρώτο γύρο

Βατό πρόγραμμα για αρχή και εκτός έδρας τα ντέρμπι του πρώτου γύρου, το αποτέλεσμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League 1 για την ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εύκολη η αρχή, εκτός έδρας τα ντέρμπι στον πρώτο γύρο

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να αφήσει πίσω την περσινή υποτονική αρνητική σεζόν. Στην κατεύθυνση αυτή το πρόγραμμα κρίνεται ευνοϊκό για τους κιτρινόμαυρους, καθώς στα τρία πρώτα ματς αντιμετωπίζει θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους. Πρεμιέρα εκτός έδρας με την Λαμία και ακολούθως διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθεί, την 4η αγωνιστική το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έπειτα το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, όπου η ΑΕΚ έχει ζητήσει να γίνει Παρασκευή, ώστε στις 17 Σεπτεμβρίου να γίνουν τα εγκαίνια της «OPAP Arena». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όλα τα ντέρμπι εκτός από αυτό με τον ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική), θα τα δώσει εκτός έδρας στον πρώτο γύρο. Στην 7η αγωνιστική θα αγωνιστεί στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη και στην 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.