Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ έρχεται την Τρίτη στην Ελλάδα

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ αναμένεται την Τρίτη στις 12:30 το μεσημέρι στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ έρχεται την Τρίτη στην Ελλάδα

Την Τρίτη (26/7) στις 12:30 το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Νοτιοκορεάτη χαφ, ο οποίος έρχεται στη χώρα μας για να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του τους πρωταθλητές.

Ο Χουάνγκ είναι πολύ πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών, ενώ το σίγουρο είναι πως οι απολαβές του θα ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ το χρόνο. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αρκετές ημέρες στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή και από τη στιγμή που βρήκαν την κατάλληλη στιγμή έκαναν την κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Για τον Χουάνγκ έπαιξε σημαντικό ρόλο η προοπτική να παίξει στο Champions League. Ήθελε να παίξει στην Ευρώπη και σε μία ομάδα που κατακτάει τίτλους και θα παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Χουάνγκ θα ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας και στη συνέχεια θα δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα για τα επόμενα παιχνίδι του Ολυμπιακού στα προκριματικά.