Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα για Λέιντνερ

Ο Ντόρον Λέιντνερ γίνεται άμεσα παίκτης του Ολυμπιακού και θα είναι διαθέσιμος για την επόμενη ευρωπαϊκή λίστα. Δύο ασίστ στις πρώτες του συμμετοχές με το Ισραήλ ο 20χρονος αριστερός μπακ της Χάποελ. 

Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα για Λέιντνερ

Παίκτης του Ολυμπιακού γίνεται άμεσα ο Ντόρον Λέιντνερ, ώστε να καλυφθεί ακόμη μία θέση στην οποία ήθελε ενίσχυση η πειραϊκή ομάδα, αυτή του αριστερού μπακ για την πλαισίωση και τον ανταγωνισμό στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο διεθνής Ισραηλινός μπακ που μπήκε αμέσως στην Εθνική της χώρας του σε ηλικία 20 ετών και θεωρείται ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλη προοπτική αναμένεται να αποκτηθεί εντός των επόμενων ωρών και επισήμως από τον Ολυμπιακό, καθώς έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία τόσο με την ομάδα του, την Χάποελ Τελ Αβίβ, όσο και με τον ίδιο.

Ο Λέιντνερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μακάμπι, συνέχισε σε αυτές της Χάποελ στο Τελ Αβίβ και την τελευταία διετία είναι βασικό αριστερό μπακ στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο εκατομμύρια ευρώ στην Χάποελ συν κάποια μπόνους (περίπου 700 χιλιάδες ευρώ) και θα αποκτήσει τον παίκτη με συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας. Ήδη η Χάποελ είχε απορρίψει πρόσφατα πρόταση από την Αυστρία για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, με τον Ολυμπιακό να καλύπτει τις απαιτήσεις της και ουσιαστικά να κάνει ήδη δικό του το νεαρό άσο.

O Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον παίκτη εδώ και δύο χρόνια, από τότε που ήταν δεκαοχτώ ετών και τώρα έκανε την κίνηση για να τον αποκτήσει. Δείγμα της μεγάλης εμπιστοσύνης που υπάρχει στην αξία του είναι και τα χρήματα που δίνονται για αυτή τη μεταγραφή. Τον Λέιντνερ είχαν στο στόχαστρό τους ομάδες από Αγγλία, Ιταλία και άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τον παρακολουθούσαν.

Ο Λέιντνερ έπαιξε στα τρία πρόσφατα ματς του Ισραήλ για το Nations League απέναντι σε Ισλανδία και Αλβανία, κάνοντας μάλιστα στα δύο πρώτα ισάριθμες ασίστ για γκολ. Συμπαίκτες του στην άμυνα του Ισραήλ σε αυτά τα ματς ήταν ο Μιγκέλ Βίτορ πρώην του ΠΑΟΚ και ο Γκόλντμπεργκ της Μακάμπι Χάιφα.