Χάποελ Κιριατ Ιρονι Σμόνα – Ατρόμητος 1-0: Ήττα αλλά έπαιξε ο Κωτσόπουλος

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από την Χάποελ Κιριατ Ιρονι Σμόνα με 1-0 αλλά το πιο σημαντικό είναι η επιστροφή του Κωτσόπουλου. 

Χάποελ Κιριατ Ιρονι Σμόνα – Ατρόμητος 1-0: Ήττα αλλά έπαιξε ο Κωτσόπουλος

Ο Ατρόμητος αν και είχε ευκαιρίες να σκοράρει, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Χάποελ Κιριατ Ιρονι Σμόνα σε φιλικό αγώνα επί ολλανδικού εδάφους. Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Λουγκάσι στο 66ο λεπτό ενώ λίγο νωρίτερα είχε την καλή ευκαιρία ο Χαρίσης να ανοίξει το σκορ.

Βέβαια το πιο σημαντικό για τον Ατρόμητο και τον Κόλμαν είναι η επιστροφή του Κωτσόπουλου. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου μπήκε στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε χρόνο συμμετοχής ύστερα από μήνες.

Θυμίζουμε πως είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον περασμένο Νοέμβριο που τον κράτησε για μήνες εκτός. Ο Κωτσόπουλος προπονείται κανονικά με την ομάδα, πήρε και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο την Χάποελ Κιριατ Ιρονι Σμόνα.

Ατρόμητος: Μάριτς (46’ Γιαννιώτης), Μουντές (46’ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας (46’ Σουάρεθ), Σταματούλας (46’ Στρούγγης), Αθανασίου (46’ Πομόνης), Έρλινγκμαρκ (46’ Γκονζάλες), Μουνίθ (46’ Χαρίσης), Κούεν (46’ Οικονομίδης), Ροτάριου (46’ Κλωναρίδης), Δαλαμήτρας (46’ Τζαβίδας), Τζοβάρας (78’ Κωτσόπουλος).