Ο Χουάνγκ έτοιμος να παίξει αμέσως στον Ολυμπιακό

Σε απόλυτη ετοιμότητα από πλευράς προετοιμασίας για να παίξει στον Ολυμπιακό είναι ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ που έρχεται να υπογράψει και να δηλωθεί στις επόμενες λίστες! 

Ο Χουάνγκ έτοιμος να παίξει αμέσως στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει μέχρι τελικής συμφωνίας την υπόθεση μεταγραφής του Χουάνγκ Ιν Μπέομ και ο διεθνής Κορεάτης μέσος αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο (με απολαβές γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως) και να ενταχθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 26χρονος άσος που ανήκει στην Σεούλ μετά την αποχώρησή του από την Ρούμπιν Καζάν λόγω του πολέμου, έφυγε από το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας του με την οποία κάνει προετοιμασία και δίνει αγώνες το τελευταίο διάστημα, για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Τον περασμένο μήνα ο Χουάνγκ έπαιξε σε φιλικούς αγώνες εναντίον της Βραζιλίας, της Χιλής και της Παραγουάης, ενώ πριν από λίγες μέρες αγωνίστηκε για 89' στην επίσημη αναμέτρηση της Ν. Κορέας με την Κίνα (νίκη με με 3-0) για το ασιατικό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων. Σήμερα (24/7) θα ήταν ξανά στην ενδεκάδα απέναντι στο Χογκ Κογκ αλλά τον πρόλαβαν οι μεταγραφικές εξελίξεις!

Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν πανέτοιμο παίκτη, ο οποίος θα βοηθήσει άμεσα στην προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους. Τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης ελπίζουν και περιμένουν ότι θα είναι οι όμιλοι του Champions League.