Ιδιοκτήτης Μακάμπι Χάιφα: «Αδύνατον ν' ανταγωνιστούμε την πρόταση της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς!»

Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι Χάιφα παραδέχθηκε ότι η Ισραηλινή ομάδα (αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League) αδυνατεί ν' ανανεώσει με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, αφού δεν μπορεί ν' ανταγωνιστεί την πρόταση της ΑΕΚ

Ιδιοκτήτης Μακάμπι Χάιφα: «Αδύνατον ν' ανταγωνιστούμε την πρόταση της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς!»

Ενώ στην Σερβία από την Δευτέρα (18/7) μιλούν για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Μακάμπι Χάιφα για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, αντί του ποσού του 1.3 εκατ. ευρώ, σε podcast του ισραηλινού Sport5 παρουσιάστηκαν τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της Μακάμπι, Γάακοβ Σαχάρ, ο οποίος παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι αδύνατον να ανταγωνιστεί την πρόταση της ΑΕΚ για τον, 30χρονο, Σέρβο στόπερ.

Μάλιστα, ανέφερε πως τα χρήματα είναι καλά και η υπόθεση θα κλείσει μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League.

«Ο Πλάνιτς είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίκτης στην Μακάμπι Χάιφα, αλλά είναι αδύνατον να ανταγωνιστούμε την ελληνική πρόταση, γιατί είναι επίσης αδύνατον να δημιουργήσουμε τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ των παικτών. Στη συνέχεια όλοι θα ζητήσουν περισσότερα.

Είχε δύο εξαιρετικές σεζόν, κατέκτησε πρωταθλήματα, αλλά είναι ώρα να προχωρήσει. Επιπλέον τα χρήματα για την ομάδα είναι καλά και η ΑΕΚ φέτος δεν παίζει στην Ευρώπη. Αυτό μας επιτρέπει να τον δώσουμε μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό ή μετά την επόμενη ώρα γενικά» δήλωσε συγκεκριμένα.