Ο Εντιαγέ και η στροφή του Ολυμπιακού

Οι Γάλλοι επιμένουν για τον Ρασούλ Εντιαγέ της Σοσό, ενώ ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κάνει στροφή όσον αφορά στη γαλλική αγορά.

Ο Εντιαγέ και η στροφή του Ολυμπιακού

Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη και καθημερινά εμφανίζονται νέα ονόματα στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Στη Γαλλία γράφτηκε ξανά για τον Ρασούλ Εντιαγέ της Σοσό.

Πρόκειται για τον κεντρικό μέσο της γαλλικής ομάδας για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Άντερλεχτ, τη Μόντσα, τη Στρασμπούρ και τη Μπρεστ. Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι μέσα στις ομάδες που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Όλα αυτά σύμφωνα με τα αρχικά ρεπορτάζ, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν έχει σκοπό να φύγει από τη Γαλλία. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ποδοσφαιριστής έκανε 40 συμμετοχές έχοντας πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε 2.319 λεπτά. Αυτή τη στιγμή η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Πάντως φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό για τον Ολυμπιακό, αφού τα σημερινά ρεπορτάζ επιμένουν ότι ο παίκτης δεν φεύγει από τη Γαλλία. Επίσης είναι φανερή και η στροφή που έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται πλέον τόσο πολύ με τη γαλλική αγοράς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την έχουν εγκαταλείψει.