Kicker: «Η Χέρτα θέλει να κρατήσει τον Λουκεμπάκιο»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kicker η Χέρτα θέλει να κρατήσει τον Ντόντι Λουκεμπάκιο για τον οποίο επιχειρεί ο Ολυμπιακός. Κι άλλοι στόχοι για τους Πειραιώτες. 

Kicker: «Η Χέρτα θέλει να κρατήσει τον Λουκεμπάκιο»

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι ένας εξτρέμ που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στην προσπάθεια της ελληνικής ομάδας να ενισχυθεί με παίκτη μεγάλης αξίας για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά η Χέρτα Βερολίνου είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα του Kicker σύμφωνα με το οποίο η γερμανική ομάδα και ο νέος προπονητής της είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Βέλγου διεθνούς στην προετοιμασία και θέλουν να του δώσουν ευκαιρίες στη νέα σεζόν, μετά τον περσινό δανεισμό του στην Βόλφσμπουργκ. Αναφέρεται στο ρεπορτάζ το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά θεωρείται πιο πιθανό ο παίκτης να μείνει στην Γερμανία.

Η ελληνική ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια και μιλάει με αρκετές πλευρές για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας για winger και φυσικά ο Λουκεμπάκιο δεν ήταν ο μοναδικός στόχος της, αλλά ούτε και θα σταματήσει την προσπάθεια. Ο Βέλγος έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο φιλικό με την Ντέρμπι Κάουντι, είχε δοκάρι και γενικά έχει κάνει την Χέρτα (που έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2024) να επιθυμεί την παραμονή του, σύμφωνα πάντα με το γερμανικό δημοσίευμα. Αν θα υπάρξει κάποια ανατροπή στη συνέχεια, είναι κάτι που θα φανεί. Με τον Ολυμπιακό πάντως να επιδιώκει να έχει το συντομότερο δυνατό τον παίκτη κλάσης για την προσπάθειά του να περάσει στους ομίλους του Champions League.