Μπάγερ Λεβερκούζεν – Παναθηναϊκός 0-0: Κράτησαν ξανά το μηδέν στην άμυνα οι «πράσινοι» (highlights)

Ο Παναθηναϊκός κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο τρίτο φιλικό ματς επί Αυστριακού εδάφους, κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-0)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Παναθηναϊκός 0-0: Κράτησαν ξανά το μηδέν στην άμυνα οι «πράσινοι» (highlights)

Η αξιόπιστη αμυντική λειτουργία αποτελεί το θετικό σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας. Κόντρα σε Γουότφορντ (0-0), Αλ Ντουχάιλ (1-0) και Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-0) οι «πράσινοι» δεν δέχθηκαν γκολ και αυτό σίγουρα πιστώνεται στα θετικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Από την άλλη πλευρά, ο Σέρβος κόουτς περιμένει περισσότερα στην δημιουργία, αλλά δεν τα είδε κόντρα στους ποιοτικούς Γερμανούς. Κυκλοφόρησαν την μπάλα οι παίκτες του, ήταν τακτικά συγκεντρωμένοι, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Γλίτωσαν μάλιστα και το γκολ που θα μπορούσε να κρίνει το ματς σε μια αναμέτρηση λίγων φάσεων, όταν στο 76’ ο Λοντίγκιν έκανε διπλή απόκρουση στις προσπάθειες των Μπράβο και Πογιάνπαλο.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Φρίμπονγκ, Ταπσόμπα, Κοσουνού, Μπάκερ, Ντεμιρμπάι, Ε. Παλάσιος, Αζμούν, Αουρίρ, Ντιαμπί, Σικ. Στο δεύτερο ημίχρονο: Λούνεφ, Χισάνμπιε, Πογιάνπαλο, Χλόσεκ, Άσχιλ, Φουσουμενσά, Μπράβο, Άντριχτ, Λουνόφ, Μοναρνάι, Ε. Παλάσιος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (46' Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46' Κώτσιρας), Σένκεφελντ (62' Μάγκνουσον), Πούγγουρας (46' Σάρλια), Γκάνεα (46' Χουάνκαρ), Πέρεθ (62' Κουρμπέλης), Αλεξανδρόπουλος (66' Καρλίτος), Τσέριν (72' Ηλιάδης), Αϊτόρ (78' Κρυπαράκος), Παλάσιος (62' Καμπετσής), Ιωαννίδης (72' Σαρδέλης).