Ο Καμπράλ, ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας

Τι λένε σε Πορτογαλία και Τουρκία για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζοβάνε Καμπράλ, τον οποίο θέλει από την Σπόρτινγκ και η Μπεσίκτας. 

Ο Καμπράλ, ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας

Ο Ζοβάνε Καμπράλ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν «παίξει» έντονα στο μεταγραφικό κυνήγι του Ολυμπιακού για την απόκτηση ακραίου επιθετικού πρώτης γραμμής για τη νέα σεζόν.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε αναφερθεί (δίχως να επιβεβαιωθεί πάντως) ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία δεν έγινε αποδεκτή, διότι η πορτογαλική ομάδα ζητάει πέντε εκατομμύρια για τον 24χρονο διεθνή από το Πράσινο Ακρωτήρι. Με τον Καμπράλ να εξακολουθεί να είναι εκτός προετοιμασίας της ομάδας του και να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή (17/7) η «Record» δημοσίευσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση Καμπράλ και θα επιμείνει για την απόκτηση του παίκτη. Ενώ την ίδια ώρα στην Τουρκία, τονιζόταν (με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα) ότι η Μπεσίκτας που έχει ψηλά στη λίστα της τον παίκτη ετοιμάζει τη δική της επίθεση για να προλάβει τους Έλληνες.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχει ειπωθεί κάτι για το θέμα της μεταγραφής εξτρέμ που βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον Βέλγο Ντόντι Λουκεμπάκιο της Χέρτα να φέρεται αυτή τη στιγμή βασικός στόχος των πρωταθλητών.