Οι Τούρκοι μπλέκουν την ΑΕΚ με τον Μόρουτσαν!

Συγκεκριμένα, οι γείτονες  μας τονίζουν πως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν γερό μπάσιμο για τον Ρουμάνο εξτρέμ με πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Οι Τούρκοι μπλέκουν την ΑΕΚ με τον Μόρουτσαν!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι Τούρκοι, η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στη Γαλατάσαραϊ για τον δανεισμό του Ολίμπιο Μόρουτσαν.

Συγκεκριμένα, οι γείτονες μας τονίζουν πως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν γερό μπάσιμο για τον εξτρέμ με πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ταυτόχρονα, αναφέρουν πως στο άκουσμα αυτής της πρότασης φαίνεται να κολλά η μετακίνηση του παίκτη στη Σίβασπορ, με τον μάνατζερ του να έχει κρίσιμη συνάντηση το βράδυ με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ για το θέμα.

Ο Μόρουτσαν είναι 23 ετών και τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Ρουμανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2015-16 στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, όπου έπαιξε σε 15 ματς με ένα γκολ. Ακολούιησε η Μποτοσάνι για δύο χρόνια με 55 ματς και δύο γκολ, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2017 έως το καλοκαίρι του '21 έπαιξε στη Στεάουα.

Πήγε πέρσι στη Γαλατά έναντι 4,2 εκατ. ευρώ με 1,5 εκατ. μπόνους επίτευξης στόχων υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο. Και πέρσι αγωνίστηκε σε 23 ματς σκοράροντας 3 φορές.