ΑΕΚ: Προπόνηση με Αραούχο - Στάνκοβιτς, μέρος της έβγαλε ο Γιόνσον, απόντες Χατζισαφί - Αλμπάνης

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (15/07) για την ΑΕΚ, στο Άλκμααρ, συμμετείχαν για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα οι Σέρχιο Αραούχο - Τσίτσαν Στάνκοβιτς ενώ μέρος της ακολούθησε ο νεαποκτηθείς Γενς Γιόνσον, που είχε ενοχλήσεις την προηγούμενη μέρα στον αυχένα. Απουσίασαν οι Χατζισαφί - Αλμπάνης λόγω προβλημάτων.

ΑΕΚ: Προπόνηση με Αραούχο - Στάνκοβιτς, μέρος της έβγαλε ο Γιόνσον, απόντες Χατζισαφί - Αλμπάνης

Με ευχάριστα μαντάτα για τον Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε η 3η ημέρα παραμονή της ΑΕΚ στην Ολλανδία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Με δύο προσθήκες ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (15/7), στο Άλκμααρ, καθώς οι Σέρχιο Αραούχο και Τσίτσαν Στάνκοβιτς μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπως ήταν προγραμματισμένο, από την προηγούμενη ημέρα, όταν είχαν ανεβάσει ρυθμούς..

Ο Γενς Γιονσον, ο οποίος αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (14/7), λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα έβγαλε μέρος του προγράμματος και ακολούθησε πολύ εντατικό ατομικό, ενώ είναι αβέβαιο το αν θα συμμετάσχει στην απογευματινή.

Από την άλλη, οι Χατζισαφί και Αλμπάνης που έβγαλαν προβλήματα τραυματισμών την προηγούμενη ημέρα συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης στο Άλκμααρ η αποστολή της ΑΕΚ θα μεταβεί στο Γκενκ και θα διανυκτερεύσει εκεί ενόψει του Σαββατιάτικου φιλικού με τη Βελγική ομάδα.