Παναθηναϊκός: Αλ Ντουχαΐλ 1-0: Βρίσκεται σε καλό δρόμο

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 την Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ σε φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία δείχνοντας σημάδια βελτίωσης στην εικόνα του. Σκόρερ ο Αϊτόρ με πέναλτι στο 44'

Παναθηναϊκός: Αλ Ντουχαΐλ 1-0: Βρίσκεται σε καλό δρόμο

Αρκετά καλά «δείγματα γραφής» έδειξε ο Παναθηναϊκός για μεγάλο χρονικό διάστημα στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Αυστρία κερδίζοντας με 1-0 την Αλ Ντουχαΐλ.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν αρκετά δραστήριοι ειδικά με τους Αϊτόρ, Γκάνεα και Παλάσιος, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο σκόραραν οι «πράσινοι».

4' Καλή ανάπτυξη από τον Παναθηναϊκό από τα αριστερά, ο Γκάνεα βρήκε τον Παλάσιος με αλλαγή παιχνιδιού, εκείνος κατέβασε όμορφα και σούταρε η μπάλα όμως κόντραρε, νέο σουτ του Ιωαννίδη άουτ

6' Ο Ολούνγκα έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, έκανε το συρτό σουτ με τον Λοντίγκιν να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει τη μπάλα.

13' Ο Ολούνγκα θα βγει από τα δεξιά της επίθεσης, θα φέρει τη μπάλα μπροστά του, θα κάνει το σουτ με το εξωτερικό και θα στείλει τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Λοντίγκιν.

18' Ο Καρλιτος έπαιξε έξυπνα για τον Βαγιαννίδη που ανέβηκε και έκανε το «κόψιμο» της μπάλας για τον Αϊτόρ που ήταν σε θέση φορ αλλά δεν έκανε καλή τελική

29' Από τα αριστερά οι Αϊτόρ, Γκάνεα συνεργάστηκαν, ο Ρουμάνος έκανε την παράλληλη για τον Καρλίτος που από καλή θέση πλάσαρε άουτ

34' Ο Γκάνεα βγήκε στον κενό χώρο μετά από άνοιγμα του Ιωαννίδη, έκανε τη σέντρα για τον Αϊτόρ που πλάσαρε άουτ στην κίνηση και ευρισκόμενος σε καλή θέση

44’ Ο Παλάσιος μπήκε και πάλι στην περιοχή από τα δεξιά. Έκανε την πρώτη προσπάθεια κόπηκε αλλά εν συνεχεία τσίμπησε τη μπάλα, δέχτηκε την κλωτσιά από τον Αλ Ναϊμι και ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Αϊτόρ.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν αρκετές αλλαγές δοκιμάζοντας πολλά πράγματα με τον ρυθμό να πέφτει μια και ο Γιοβάνοβιτς πέρασε αρκετούς νεαρούς παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

58' Κόρνερ από τα αριστερά με τον Σάρλια να πιάνει την κεφαλιά πάσα προς τον Παλάσιος ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει εκτός εστίας.

80' Ο Καμπετσής πίεσε, έκλεψε τη μπάλα, έφυγε στην αντεπίθεση τετ α τετ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων αλλά επιχείρησε να περάσει τη μπάλα από πάνω του με το πλασέ του να είναι αρκετά άστοχο.

Η ομάδα από το Κατάρ δεν έδειξε πολλά πράγματα, καθώς είχε κάποιες λίγες φάσεις που δεν απείλησαν την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις:

ΑΛ ΝΤΟΥΧΑΪΛ (Ερνάν Κρέσπο): Αλ Μπακρί, Αλααεντίν, Μούσα, Αϊμέν, Αλ Ναΐμ, Σεαρά (36’ λ.τρ. Ζιγιάντ), Σάσι, Καλέντ (63’ Γιαζίντι), Μαντιέρ, Ολούνγκα, Εντμίλσον (63’ Σουχαΐμπ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46' Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46' Κώτσιρας), Γκάνεα (46' Χουάνκαρ), Σένκεφελντ (62' Σιδεράς), Πούγγουρα (46' Σάρλια), Αλεξανδρόπουλος (62' Φρόκου), Κουρμπέλη (46' Πέρεθ), Καρλίτος (46' Τσέριν), Παλάσιος (62' Κρυπαράκος), Αϊτόρ (62' Σαρδέλης), Ιωαννίδη (62' Καμπετσής).