Ολυμπιακός: Αν αποκτηθεί ο Στάιλς, θα αποκτηθεί ως μία έξτρα επιλογή για το ροτέισον (vid)

Ο 22χρονος Ούγγρος πολυθεσίτης Κάλουμ Στάιλς είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ολυμπιακό, οι πρωταθλητές τον παλεύουν και εφόσον αποκτηθεί, θα προορίζεται ως μία επιπλέον επιλογή για το ροτέισον.

Ολυμπιακός: Αν αποκτηθεί ο Στάιλς, θα αποκτηθεί ως μία έξτρα επιλογή για το ροτέισον (vid)

Καμία σχέση δεν έχει ο Κάλουμ Στάιλς με τον εξτρέμ που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Έναν εξτρέμ που στα μάτια των πρωταθλητών Ελλάδας, θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

O 22χρονος Ούγγρος μεσοεπιθετικός της Μπάρνσλεϊ που αρέσει στους Πειραιώτες, δεν είναι εξτρέμ. Κυρίως παίζει «8άρι», μπορεί να βοηθήσει και ως «10άρι», ενώ έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και ως αριστερός μέσος, κυρίως εσωτερικός και λιγότερο πλάγιος.

Ο Στάιλς που πολιορκείται από αρκετές ομάδες της Αγγλίας, καθώς η Μπάρνσλεϊ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει μετά τον υποβιβασμό της στη League One, είναι ένας ποδοσφαιριστής που εφόσον αποκτηθεί, θα έχει κατά κάποιο τρόπο έναν συμπληρωματικό ρόλο.
Βέβαια, όλα αυτά θα φανούν στο χορτάρι. Και ο Αγκιμπού Καμαρά πέρσι τέτοια εποχή προοριζόταν για τον Ολυμπιακό Β’ και τελικά εξελίχθηκε σε βασικότατη μονάδα στην πρώτη ομάδα.

Στη φάση που βρισκόμαστε τώρα πάντως, ο Στάιλς είναι ένας ποδοσφαιριστής που εφόσον αποκτηθεί, θα αποκτηθεί για να αποτελέσει μία έξτρα επιλογή στα χαφ για το ροτέισον.

Κατά τ’ άλλα, πρόκειται για μία υπόθεση που μόνο απλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δεν παίζει κανέναν ρόλο το γεγονός ότι η Μπάρνσλεϊ υποβιβάστηκε στην League One. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει για τον Μαγυάρο, ο οποίος γεννήθηκε στην Αγγλία, είναι αρκετά μεγάλος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει δύσκολη την συγκεκριμένη υπόθεση, την οποία ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται διατεθειμένος να την προσπαθήσει.