Παναθηναϊκός: Προχωράει το θέμα της επέκτασης συμβολαίου του Αϊτόρ

Από τα τέλη Μαΐου η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει εκφράσει την επιθυμία της να προχωρήσει σύντομα στην επέκταση του συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που λήγει το καλοκαίρι του 2023, προκειμένου να "δέσει" ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιασκά στοιχεία του.

Παναθηναϊκός: Προχωράει το θέμα της επέκτασης συμβολαίου του Αϊτόρ

Πλέον το όλο θέμα προχωράει ένα βήμα παραπέρα... Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχαν προ ημερών επικοινωνία με τον ατζέντη του Καταλανού εξτρέμ, κατά την οποία τον ενημέρωσαν πως αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας απ’ την Αυστρία (όπου πραγματοποιεί το "τριφύλλι" το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του), θα τον περιμένουν στην Αθήνα για να ξεκινήσουν συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του έως το 2025.

Οι "πράσινοι" γυρίζουν στη "βάση" τους την Τρίτη 19 Ιουλίου και το εν Αθήναις ραντεβού με την πλευρά του παίκτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Η πρόθεση που υπάρχει είναι να γίνει μία σημαντική αύξηση προς τον Καταλανό, που μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει ελαφρώς το 50% των χρημάτων που παίρνει σήμερα (400.000 ευρώ).

Από την πλευρά του κι ο Αϊτόρ είναι απόλυτα θετικός στην προοπτική παραμονής του στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια, γνωρίζοντας πως έχει σημαίνοντα ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και η όλη κουβέντα αναμένεται να ξεκινήσει από μία πολύ σταθερή "βάση".

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ