Ολυμπιακός: Δεν ξεχνούν τον Βρσάλικο στη Μαδρίτη

Για μεγέθυνση των προβλημάτων στη δεξιά πλευρά της Ατλέτικο κάνουν λόγο αναλύσεις στην Μαδρίτη μετά την αποχώρηση του Σίμε Βρσάλικο για τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Δεν ξεχνούν τον Βρσάλικο στη Μαδρίτη

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι από τις αρχές του μήνα και επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού, έχει ήδη μπει στο πνεύμα της ομάδας με τις προπονήσεις στον Ρέντη και με τη συμμετοχή του στο φιλικό με την Άλκμααρ και ετοιμάζεται για να βοηθήσει τη νέα ομάδα του για τις προκρίσεις που απαιτούνται ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League. Με τη σκέψη πρωτίστως στις αναμετρήσεις της β' προκριματικής φάσης εναντίον της Μακάμπι Χάιφα.

Μπορεί στην Κροατία να ασχολούνται αυτή την εποχή κυρίως με θέματα της προσωπικής του ζωής, αλλά στην Ισπανία εξακολουθούν να θεωρούν ότι η απώλεια του Βρσάλικο από το ρόστερ της Ατλέτικο θα μεγεθύνει το πρόβλημα που υπάρχει στη δεξιά πλευρά της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σε αναλύσεις που γίνονται σε ισπανικές ιστοσελίδες και παρά το γεγονός ότι ο Βρσάλικο δεν ήταν πέρυσι βασικός στην ομάδα λόγω του τραυματισμού του, αναφέρεται εκ νέου ότι η Ατλέτικο θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική ώστε να βρει έναν παίκτη με την ποιότητα του Κροάτη και για να πάρει τις βοήθειες που επί σειρά ετών έδινε στον «Τσόλο» ο νέος άσος του Ολυμπιακού. Ενώ τονίζονται ξανά οι δηλώσεις του παίκτη σχετικά με την «εύκολη απόφαση» να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα, την υπόσχεσή του ότι θα δίνει το 100% σε κάθε ματς και την σφοδρή επιθυμία του να είναι και πάλι παρών - έστω και με άλλη ομάδα - στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.