Αναβολή στο Δ.Σ. της ΕΠΟ - Την Παρασκευή 24/08 η νέα συνεδρίαση

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΕΠΟ, με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχε απαρτία και ως εκ τούτου η Συνεδρίαση θα γίνει την Παρασκευή, 24 Αυγούστου.

Αναβολή στο Δ.Σ. της ΕΠΟ - Την Παρασκευή 24/08 η νέα συνεδρίαση

Το πρωτάθλημα της Super League μπορεί να ξεκινάει το Σάββατο, 25 Αυγούστου όμως 24 ώρες πριν την πρώτη σέντρα της χρονιάς οι σύλλογοι δεν θα ξέρουν το τι θα συμβεί με τις ομάδες που θα πέσουν στην Football League και αυτές που θα τις αντικαταστήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline το πιθανό σενάριο που συζητείται είναι να πέσουν τέσσερις ομάδες και να ανέβουν δύο, ένα πλάνο που όπως σας έχουμε γράψει προωθείται και στηρίζεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Εντύπωση προκαλεί σε πολλούς το γεγονός ότι ενώ οι ομάδες της Λίγκας έχουν συμφωνήσει με τον κ. Βασιλειάδη να πέσουν τρεις ομάδες και να ανέβει μια, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση ώστε να διαψευστεί το νέο σενάριο με τις 4 ομάδες που θα υποβιβαστούν και τις δύο που θα ανέβουν από τη football league την επόμενη σεζόν.

Όπως και να έχει, την Παρασκευή θα υπάρξουν οριστικές απαντήσεις, αφού 24 ώρες μετά θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας