Λουτσέσκου: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στη Λέφσκι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στα παιχνίδια των προκριματικών του Europa Conference League, ενώ υπογράμμισε πως ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές

Λουτσέσκου: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στη Λέφσκι»

Ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά τη φιλική νίκη επί της Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο μάλιστα για «μία από τις πιο σημαντικές προετοιμασίες», υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι μένει το «σημαντικό βήμα» για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου» μετά τον αγώνα:

Για το φινάλε της προετοιμασίας και τον Κούτσια: «Η δουλειά μας ήταν πολύ καλή, ήταν μία από τις πιο σημαντικές προετοιμασίες που είχαμε κάνει, με νέα πρόσωπα. Όλοι συμμετείχαν με αφοσίωση και πειθαρχία, παίκτες που πέρσι ήταν μαζί μας ήξεραν τι πρέπει να κάνουν.

Οι νεαροί ήρθαν και προσαρμόστηκαν με πειθαρχία. Για εμάς μένει ακόμη ένα σημαντικό βήμα να κάνουμε κλείνοντας τον σχεδιασμό του ρόστερ».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ φέτος με πέρσι και αν θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι (σ.σ κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας): «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό και το τι ομάδα θα δούμε αυτή τη σεζόν.

Είμαστε σε στάδιο δουλειάς, οι παίκτες χρειάζονται 3-4 εβδομάδες ώστε να έρθουν στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και η ομάδα που θα είναι στη διάθεσή μας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι, θα είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Και η μία ημέρα στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο για την ετοιμότητα της ομάδας, πρέπει να περιμένουμε».