Σταντάρ Λιέγης – ΠΑΟΚ 0-1: Νικηφόρο φινάλε στην Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους νίκησε την Σταντάρ Λιέγης με 1-0, με γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Κούτσιας

Σταντάρ Λιέγης – ΠΑΟΚ 0-1: Νικηφόρο φινάλε στην Ολλανδία

Στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ νίκησε την Σταντάρ Λιέγης με 1-0. Το ματς έγινε χωρίς την παρουσία θεατών και ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων Ραζβάν Λουτσέσκου στην επανάληψη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές (Μιχάι, Κουλιεράκη, Λύρατζη, Τσιγγάρα και Κούτσια). Μάλιστα ο Κούτσιας επιστρατεύθηκε εκτάκτως για την επίθεση μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα και πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ στο 37΄ με κοντινή προβολή του Κούτσια, ενώ στο 45’ έχασε τεράστια Αουγκούστο, το σουτ του οποίου απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μποντάρτ.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Μποντάρτ (61’ Χενκινέτ), Ντασέν, Τσίμιροτ (61’ Μποπ), Εμοντ (61’ Ντράγκους), Μπόλιεβιτς (75’ Γκαλίντι), Ράσκιν (61’ Φαν Νταμ), Τσαλού, Λαΐφης (61’ N’Γκόι), Ντε Βάελε (61’ Νούμπι), Μπαλικβίσα (61’ Σαμίρ), Τσανάκ (75’ Αβενάτι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Λύρατζης, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ντάντας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς, Κούτσιας.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Κοτάρσκι (61’ Ζ. Ζίβκοβιτς), Μιχάι, Κουλιεράκης, Λύρατζης (61’ Σάστρε), Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ντάντας (61’ Φιλίπε Σοάρες), Κουαλιάτα (61’ Τσαούσης),Α. Ζίβκοβιτς (61’ Κωνσταντέλια), Κούτσιας (61’ Λάμπρου).