Ολυμπιακός: Ο ΠΑΣ Γιάννινα απλώνει δίχτυα για Μπαγκαλιάνη

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επιχειρεί να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο ΠΑΣ Γιάννινα απλώνει δίχτυα για Μπαγκαλιάνη

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21χρονος αμυντικός που ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία και έφτασε στο σημείο να παίξει εκτός από στόπερ, ακόμη και δεξιός μπακ (!) σε ορισμένα φιλικά, έχει μπει για τα καλά στο μάτι του «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος κινείται να τον αποκτήσει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους αναδεικνύει, τους βγάζει τον καλύτερο εαυτό τους και στο τέλος κερδίζουν μεταγραφές ακόμη και στο εξωτερικό.

Πρόχειρα μπορούμε να θυμηθούμε τους Ντίνο Μαυροπάνο, Μανώλη Σάλιακα και εσχάτως τον Χουάν Περέα που πήγε στην Στουτγκάρδη με μεταγραφή άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής στον Μπαγκαλιάνη, ο οποίος δεν είναι πλέον ένας άγουρος ποδοσφαιριστής, αλλά έτοιμος να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του στη Σούπερ Λίγκα.

Σε γενικές γραμμές, ο Μπαγκαλιάνης είναι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε έμπρακτα ότι ασχολείται μαζί του.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επέλεξε εκείνον να πάρει μαζί του στην Αυστρία για τα φιλικά προετοιμασίας ανάμεσα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Β’.

Σίγουρα στον Ολυμπιακό δεν θα βρει τον χρόνο που θα βρει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και εφόσον φυσικά οι Ηπειρώτες κατορθώσουν να πείσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για να δούμε λοιπόν αν τελικά θα καταλήξει στον ΠΑΣ ή θα παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ.