Ολυμπιακός: Το σενάριο για Τικίνιο, η Μποταφόγκο και οι εξελίξεις μετά την Χάιφα

Ο Τικίνιο φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μποταφόγκο (και όχι μόνο), αλλά ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά τα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα.

Ολυμπιακός: Το σενάριο για Τικίνιο, η Μποταφόγκο και οι εξελίξεις μετά την Χάιφα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του για τον Τικίνιο. Μπορεί στην Βραζιλία να γράφονται διάφορα περί σοβαρού ενδιαφέροντος της Μποταφόγκο (σ.σ. οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κι άλλος βραζιλιάνικος σύλλογος που τον εξετάζει), αλλά στην πραγματικότητα ακόμα δεν υπάρχει κάτι τόσο σοβαρό σε επίπεδο προσφορά, ώστε να περιμένουμε εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Αφήστε δε που ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει τον Τικίνιο κανονικότατα για τις διπλές αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα. Αν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προορίζεται για το αρχικό σχήμα, ο Βραζιλιάνος φορ αποτελεί μία λύση πολυτελείας για να έρθει από τον πάγκο και να προσφέρει τις βοήθειές του.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό ότι το όνομα του Τικίνιο φιγουράρει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια από τον Ιανουάριο. Είχε ακουστεί η Φενέρμπαχτσε, τώρα ακούγεται η Βραζιλία, ενώ υπάρχει φημολογία και για ενδιαφέρον από ομάδες του Περσικού Κόλπου.

Όλα αυτά είναι πολύ νωρίς να συζητηθούν, καθώς μπροστά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν τους αγώνες με την Μακάμπι Χάιφα, οι οποίοι αποτελούν το «Νο1» στόχος τους στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Ό,τι είναι να γίνει με τον Τικίνιο, θα γίνει μετά τα ματς με τους Ισραηλινούς και ίσως μετά και τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα έρθει κάποια πρόταση που θα ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό. Αν δεν έρθει, τότε ο παίκτης θα συνεχίσει κανονικά στον Πειραιά.

Έως τα ματς με την Μακάμπι πάντως, ο Τικίνιο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται να πάει πουθενά.