Παναθηναϊκός: Τουρκία ο Μακέντα για να μιλήσει με Ανκαραγκουτσού!

Ο Φεντερίκο Μακέντα εγκατέλειψε την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία για να μεταβεί στην Τουρκία, προκειμένου να έχει εκ του σύνεγγυς επαφές με την Ανκαραγκουτσού και να κλείσει την μεταγραφή του εκεί.

Παναθηναϊκός: Τουρκία ο Μακέντα για να μιλήσει με Ανκαραγκουτσού!

Ένας έρχεται κι ένας φεύγει από τον Παναθηναϊκό...

Την ώρα που αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του «τριφυλλιού», που βρίσκεται στην Αυστρία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο Χάρντουρ Μάγκνουσον ο Φεντερίκο Μακέντα την εγκατέλειψε με προορισμό την Τουρκία ώστε να έχει επαφές εκ του σύνεγγυς με την Ανκαραγκουτσού και να ολοκληρώσει την ένταξη του εκεί!

Μάλιστα ο Ιταλός, που δεν προπονήθηκε, αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (08/07) και βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ενδιαφερόμενης ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο Ιταλός επιθετικός δέχθηκε πρόταση από την Ανκαραγκουτσού, η οποία φτάνει τα 850.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή πάνω από 200.000 περισσότερα σε σχέση με τις απολαβές του στους «πράσινους»

Ο τουρκικός σύλλογος φαίνεται πως θεωρεί ότι έχει βρει... φλέβα χρυσού στον Παναθηναϊκό, αφού προ εβδομάδων απέκτησε και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.