Παναθηναϊκός: Διετές το συμβόλαιο του Μάγκνουσον, πάει Αυστρία, απευθείας, για τα ιατρικά!

Μέχρι το 2024 θα είναι η διάρκεια του συμβολαίου του νεαποκτηθέντα Ισλανδού κεντρικού αμυντικού, Χαρντούρ Μάγκνουσον, που θα περάσει ιατρικά στο Κιτσμπούχελ όπου ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Παναθηναϊκός: Διετές το συμβόλαιο του Μάγκνουσον, πάει Αυστρία, απευθείας, για τα ιατρικά!

Από την Ισλανδία έρχονται τα νεότερα σχετικά με την συμφωνία Παναθηναϊκού και Χορντούρ Μάγκνουσον.

Ο, διεθνής, Ισλανδός, κεντρικός αμυντικός (που προορίζεται για αντικαταστάτης του Φραν Βέλεθ) σύμφωνα με τους συμπατριώτες του φέρεται πως έδωσε τα χέρια για δύο χρόνια με το «τριφύλλι».

Η ισλανδική ιστοσελίδα «mbl.is» αποκαλύπτει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με τους «πρασίνους» που θα είναι διετής κι ότι θα μεταβεί κατευθείαν στην Αυστρία όπου προετοιμάζεται η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να υποβληθεί σε ιατρικά τεστ πριν πιάσει δουλειά...

«Ο διεθνής παίκτης της Ισλανδίας, Χόρντουρ Μάγκνουσον βρίσκεται καθοδόν για τον ελληνικό σύλλογο Παναθηναϊκό και υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο. Ο Χόρντουρ έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, συμπεριλαμβανομένης της ΤΣΣΚΑ που ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον παίκτη, αλλά επέλεξε τον Παναθηναϊκό έναντι αυτών των προσφορών.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη από τον Ιούλιο και του πρότεινε διετές συμβόλαιο. Η ομάδα βρίσκεται στην Αυστρία σε προπονητικό καμπ και ο Μάγκνουσον θα πετάξει εκεί για να υπογράψει το συμβόλαιό του» ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Μάγκνουσον θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Παρασκευής (8/7) σε εξειδικευμένο κέντρο στο Κιτσμπούχελ (40 χλμ μακριά από το Βάλχζε-Κόζεν) κι από το Σάββατο (9/7) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους "πράσινους».