Παναθηναϊκός: Ακυρώθηκε λόγω βροχής το φιλικό

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αυστρία οδήγησαν στην ακύρωση του προγραμματισμένου για σήμερα (7/7, 19.00) φιλικού με την Κιτσμπούχελ. Κανονικά προπόνηση θα κάνουν οι «πράσινοι».

Παναθηναϊκός: Ακυρώθηκε λόγω βροχής το φιλικό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ακυρώθηκε το φιλικό του τριφυλλιού με την Κιτσμπούχελ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Οι «πράσινοι» ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν την αυστριακή Κίτσμπουχελ στις 19:00, αλλά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, δεν θα διεξαχθεί.

Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει ήδη η βροχή και αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι καιρικές συνθήκες να επιδεινωθούν τις επόμενες ώρες. Έτσι και υπό τον φόβο του να υπάρξουν τραυματισμοί, το φιλικό δεν θα διεξαχθεί.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, αναμένεται να κάνει κανονικά προπόνηση το απόγευμα, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να μείνουν άπραγοι λόγω της ματαίωσης του φιλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή που είχε οριστεί να διεξαχθεί το φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με την FC Kitzbuhel, η αναμέτρηση ματαιώνεται. Αντί του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο Κόσεν, όπου οι Πράσινοι κάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας.»