«Ήθελε και ο Ολυμπιακός τον Νταγκμπά»

Ο Κολέν Νταγκμπά επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Παρί και πήγε δανεικός στην Στρασμπούρ, με τους Γάλλους να υποστηρίζουν ότι είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός. 

«Ήθελε και ο Ολυμπιακός τον Νταγκμπά»

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο τη μεταγραφική αναζήτησή του για τη θέση του δεξιού μπακ με την απόκτηση των Σίμε Βρσάλικο από την Ατλέτικο Μαδρίτης και Γκονζάλο Άβιλα από την Χάντερσφιλντ, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Γαλλία είχε «ψαχτεί» και για έναν παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση, τον Κολέν Νταγκμπά.

Ο νεαρός διεθνής Γάλλος επέκτεινε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν και δόθηκε δανεικός για την επόμενη χρονιά στην Στρασμπούρ (πρώην ομάδα του... Λαλά) ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής, αλλά και για οικονομικούς λόγους (ήθελε αποφόρτιση στο ρόστερ η πρωταθλήτρια Γαλλίας), ενώ έχει ήδη αγωνιστεί σε περίπου 80 αγώνες με τη φανέλα της ομάδας του που συνεχίζει να τον πιστεύει. Και γι΄αυτό άλλωστε δεν προχώρησε σε πώλησή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Γαλλία είχαν δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός και η Βέρντερ Βρέμης, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Πιθανώς και να είχε προταθεί ο παίκτης στους Πειραιώτες που ασχολήθηκαν με τις άλλες περιπτώσεις, τις οποίες ολοκλήρωσαν με μεταγραφή και όχι με δανεισμό.