Πινέδα: Για τελεσίγραφο 7 ημερών, της Θέλτα, στον Μεξικανό χαφ, γράφουν στην πατρίδα του!

Μεξικάνικα ΜΜΕ γράφουν ότι η Θέλτα έδωσε διορία στον Πινέδα να φέρει πρόταση από ομάδα της επιλογής του σε μία εβδομάδα, διαφορετικά οι Γαλιθιάνοοι θα τον πουλήσουν σε ομάδα της πατρίδας του!

Πινέδα: Για τελεσίγραφο 7 ημερών, της Θέλτα, στον Μεξικανό χαφ, γράφουν στην πατρίδα του!

Βαρέθηκε την... μεσοβέζικη κατάσταση με τον Ορμπελίν Πινέδα η Θέλτα και θέλει να την επιλύσει βάσει των πληροφοριών που έρχονται από το Μεξικό.

Ο Μεξικανός, διεθνής, χαφ είναι στην προετοιμασία της ομάδας του Βίγκο, όμως δεν υπολογίζεται από τον, προπονητή της, Εντουάρντο Κουντέτ και οι Ισπανοί θέλουν να τον πουλήσουν στο Μεξικό, καθώς έχουν λάβει προτάσεις από εκεί.

Ο Πινέδα όμως θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και όχι να επαναπατριστεί κι η υπόθεση έχει κολλήσει αφού η ΑΕΚ θέλει τον δανεισμό του κι όχι αγορά αφού δεν ...φταίνει τις απαιτήσεις των Γαλιθιάνων.

Η Θέλτα γνωρίζοντας τη συγκεκριμένη συνθήκη, αποφάσισε να του θέσει μια διορία ως μοχλό πίεσης για να απεμπλακεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

Το μεξικάνικο «TUDN» αναφέρει ότι 26χρονος μέσος έχει επτά μέρες περιθώριο για να φέρει μια πρόταση από ομάδα της Ευρώπης, αλλά για απευθείας αγορά.

Ειδάλλως θα επιχειρήσουν να τον πουλήσουν σε ομάδα του Μεξικού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ΑΕΚ και η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι αυτές που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.