Ολυμπιακός: Αμφίβολος, αλλά το παλεύει για Χάιφα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες εξακολουθεί να είναι  αμφίβολος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Champions League (20/7).

Ολυμπιακός: Αμφίβολος, αλλά το παλεύει για Χάιφα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε την Τρίτη (5/7) στις προπονήσεις με ορίζοντα την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Έως το ταξίδι στην Χάιφα μεσολαβούν δύο φιλικά, το ένα με την Άλκμααρ το Σάββατο (9/7) και το δεύτερο με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη την προσεχή Δευτέρα (11/7).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Γκάρι Ροντρίγκες θα το παλέψει για να προλάβει το ματς της Χάιφα, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του! Θέλει ακόμα 6-7 μέρες για να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, όπερ σημαίνει ότι οι πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για το Ισραήλ δεν είναι υπέρ του.

Ο βασικός στόχος είναι να μπει στην αποστολή, όπερ σημαίνει ότι δεν θα υπολογίζεται για την ενδεκάδα. Σίγουρα η ερχόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για να δούμε αν τελικά ο Γκάρι θα καταφέρει να πείσει τον Μαρτίνς να τον υπολογίζει έστω για μερικά λεπτά στην Χάιφα.

Όλα δείχνουν ότι οι παίκτες που θα βρεθούν στα φτερά της επίθεσης θα είναι οι Μασούρας και Ζινκερνάγκελ, με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς επίσης να διεκδικεί θέση βασικού ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Δανός.

Ο Ζινκερνάγκελ επειδή μπήκε καθυστερημένα στην προετοιμασία, θέλει λίγο παραπάνω δουλειά στη φυσική κατάσταση και για αυτό το λόγο τις τελευταίες μέρες έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Ο Δανός θέλει όσο τίποτε άλλο να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, το ίδιο επιθυμεί και ο Μαρτίνς, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα παρουσιάσει στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας και όχι τόσο στα φιλικά με Άλκμααρ ή Άρη.