Ολυμπιακός: Η αναζήτηση γκολκίπερ και ο Βατσλίκ

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την αγορά για την ενίσχυση στα γκολπόστ, ενώ την ίδια στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς θα στηριχθεί στον Τόμας Βατσλίκ στα ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Ολυμπιακός: Η αναζήτηση γκολκίπερ και ο Βατσλίκ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε επί αυστριακού εδάφους, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει για τρεις ποδοσφαιριστές: Για εξτρέμ, «δεκάρι» και αριστερό μπακ.

Όταν ρωτήθηκε για το αν τα ΜΜΕ γράφουν ορθώς για αναζήτηση και γκολκίπερ, προτίμησε να υπερασπιστεί κατά κάποιο τρόπο τον Τόμας Βατσλίκ.

Πώς έχει η κατάσταση με τον «άσο»; Κύκλοι μάνατζερ επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για έναν τερματοφύλακα, που θα μπορεί να είναι εν δυνάμει βασικός. Να μπορεί δηλαδή να πάρει τα γάντια του βασικού, αλλά να κάτσει και στον πάγκο, εφόσον χρειαστεί, δίχως να γκρινιάζει που δεν παίζει.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για ποιο λόγο οι Πειραιώτες έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για γκολκίπερ.

Πάντως, στην παρούσα φάση ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε με όλα όσα απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις για το θέμα του τερματοφύλακα, ότι ετοιμάζει έναν Ολυμπιακό να παραταχθεί με τον Τόμας Βατσλίκ στην εστία του κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα.

Το τι θα συμβεί στο τέλος, είναι κάτι που θα το δούμε. Οφείλουμε να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και προσπαθώντας να παραθέτουμε όλα τα γεγονότα που υπάρχουν τούτη τη στιγμή.

Στην παρούσα φάση λοιπόν, ο Ολυμπιακός κοιτάζει για τερματοφύλακα, αλλά ο Βατσλίκ είναι εκείνος που θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία στις διπλές αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς.