Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το βάρος στα τελειώματα φάσεων έριξε ο Μαρτίνς ενόψει Αρμίνια!

ΣΑΑΛΦΕΛΝΤΕΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο Σααλφέλντεν και ο Πέδρο Μαρτίνς ασχολήθηκε αρκετά με τα τελειώματα φάσεων. Την Παρασκευή (1/7, 16.30) το φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το βάρος στα τελειώματα φάσεων έριξε ο Μαρτίνς ενόψει Αρμίνια!

Ιδανικές συνθήκες, γηπεδικές και καιρικές, έχει συναντήσει η αποστολή του Ολυμπιακού στην πρώτη της μέρα στο Σααλφέλντεν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από τον καύσωνα και την υγρασία του Γκάινμπεργκ και ήρθαν στο φθινοπωρινό Σααλφέλντεν.

Το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ σύγχρονο προπονητικό κέντρο, που παρέχει τα πάντα για να γίνει μία ομαλή προετοιμασία.

Το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) λοιπόν, οι Πειραιώτες προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο του Σααλφέλντεν και ο Πέδρο Μαρτίνς ασχολήθηκε πολύ με τα τελειώματα φάσεων.

Ηταν μία άσκηση που διήρκησε αρκετή ώρα και προφανώς είχε τη σημασία της για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Την Παρασκευή (1/7, 16.30) οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Αρμίνια Μπίλεφελντ, εκεί όπου αγωνίζεται ο Στέφανος Καπίνο.

Ο γερμανικός σύλλογος έπεσε κατηγορία στο τέλος της περασμένης σεζόν και από την Bundesliga συμμετέχει στην Β΄Γερμανίας, έχοντας φυσικά βλέπεις να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο Μαρτίνς εκτός απροόπτου θα δώσει φανέλα βασικού σε όλους όσους δεν έπαιξαν πολύ στο τελευταίο φιλικό με την Σλάβια Πράγας ή το είδαν από τον πάγκο.

Η λογική λέει, δίχως να έχει αποκαλύψει τα πλάνα του ο Πορτογάλος τεχνικός, ότι τα «βαριά χαρτιά» θα τα ρίξει στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους που θα γίνει το Σάββατο (2/7, 16.30) κόντρα στην πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ.