Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Αλ Φατέχ - Το Σάββατο πετάει για Σ. Αραβία ο Βέλεθ

Συμφωνία Παναθηναϊκού και Αλ Φατέχ για την καταβολή των χρημάτων και ο Φραν Βέλεθ ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία το Σάββατο (2/7). 

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Αλ Φατέχ - Το Σάββατο πετάει για Σ. Αραβία ο Βέλεθ

Έτοιμος να ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία για την Αλ Φατέχ είναι ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) από τον εκπρόσωπό του Άλβαρο Βιθκαΐνο πως επήλθε οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την αραβική ομάδα (και) για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων της μεταγραφής του και πλέον η συμφωνία είναι δεδομένη.

Πλέον μετά τον τελευταίο κύκλο επαφών που έγινε, συμφωνήθηκε πως θα εισπράξουν σε μία δόση τις 850.000 ευρώ της παραχώρησης του Βέλεθ με το που βγει το ITC (International Transfer Certificate) της μεταγραφής του, έχοντας ήδη λάβει τις σχετικές δεσμεύσεις από την αραβική ομάδα.

Εάν δεν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα, ο 31χρονος στόπερ κι εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού στην προηγούμενη σεζόν, θα ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία το Σάββατο (2/7) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ.