Μανωλάς: «Στόχος μας το Champions League»

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για το 1-1 του Ολυμπιακού με τη Σλάβια Πράγας και τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Μανωλάς: «Στόχος μας το Champions League»

Στο τέταρτο φιλικό του παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τη Σλάβια Πράγας βγάζοντας μία πολύ καλή εικόνα. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Ο Κώστας Μανωλάς στις δηλώσεις του στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε καλή εικόνα και δέχτηκε ένα τυχερό γκολ, ενώ στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς:

Τι εικόνα σου άφησε το φιλικό με τη Σλάβια, το πιο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα;

«Μπορώ να πω ότι είχαμε αρκετά καλή εικόνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προηγηθήκαμε στο σκορ. Δεχτήκαμε γκολ από μια πάρα πολύ άτυχη στιγμή. Ήταν ένα τυχερό γκολ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά γιατί ο στόχος είναι το Champions League».

Είναι φανερό ότι παρουσιάζετε βελτίωση, εκτός από την άμυνα, και στην επίθεση, στη δημιουργία. Να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στα επόμενα δύο φιλικά, με Αρμίνια Μπίλεφελντ και Σάλτσμπουργκ;

«Με τη Σάλτσμπουργκ θα είναι το πιο δύσκολο ματς, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη. Εμείς δουλεύουμε για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευελπιστούμε στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι».