Μαρινάκης στην ΕΠΟ: «Ως Super League θα επωμιστούμε το κόστος για επαγγελματική διαιτησία»

Η ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε όλους τους τομείς, είναι ο στόχος της Super League, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ.

Μαρινάκης στην ΕΠΟ: «Ως Super League θα επωμιστούμε το κόστος για επαγγελματική διαιτησία»

«Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται απο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ.

Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιος θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν Super League θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Super League.

* Ο Μαρινάκης δεσμεύτηκε ως Πρόεδρος της Super League ότι θα φροντίσει ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στην SuperLeague 2 να είναι αντίστοιχο με αυτό της SL1. O ΠΣΑΠΠ και η SL2 ευχαρίστησαν για αυτη την κίνηση υπερ του Έλληνα ποδοσφαιριστή.