Προετοιμασία Ολυμπιακού: Μπήκε κατευθείαν με την ομάδα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (pics)

ΓΚΑΪΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: O Αμπουμπακάρ Καμαρά έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Αυστρία και το πρωί της Τετάρτης (29/6) έπιασε κατευθείαν δουλειά με τον Ολυμπιακό.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Μπήκε κατευθείαν με την ομάδα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (pics)

Χωρίς χρονοτριβή μπήκε στο κλίμα της νέας του ομάδας ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Με το που έβγαλε τις φωτογραφίες για την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τρίτης (28/6), στη συνέχεια πήρε το αεροπλάνο με προορισμό το Γκάινμπεργκ.

Ο Μαυριτανός επιθετικός έφτασε το βράδυ της Τρίτης (28/6) στο ξενοδοχείο, που έχει καταλύσει η αποστολή και λίγες ώρες αργότερα στο πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης (29/6), συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που θα τον δούμε σύντομα να παίζει σε φιλικό επί αυστριακού εδάφους, είναι ένας παίκτης που ήθελε πάση θυσία ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι θα του προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι. Όχι μόνο στο εκτελεστικό, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι θα ανοίγει διαδρόμους τραβώντας πάνω του αμυντικούς για να επωφεληθούν οι συμπαίκτες του.

Ο Αφρικανός επιθετικός περίμενε καρτερικά όλο το προηγούμενο διάστημα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και δεν κρατιόταν να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα. Άλλωστε, είναι μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο η παρουσία του στον Ολυμπιακό, καθώς θέλει όσο τίποτε άλλο να αγωνιστεί στο Champions League και να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι πράγματα που λείπουν έως τώρα στην καριέρα του και ανυπομονούσε στα 27 του να ζήσει και αυτή την όψη του νομίσματος. Να είναι μέλος δηλαδή μίας ομάδας που έχει ως στόχο τους τίτλους.