Παναθηναϊκός: Τελεσίγραφο σε Αλ Φατέχ για Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός έστειλε τελεσίγραφο στην Αλ Φατέχ, επειδή δεν έχει στείλει ακόμη τα χρήματα για την μεταγραφή του Φραν Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Τελεσίγραφο σε Αλ Φατέχ για Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός έστειλε τελεσίγραφο στην Αλ Φατέχ και αναφέρει ότι αν μέσα στις επόμενες 24ώρες δεν συμφωνήσουν στον τρόπο καταβολής των χρημάτων για την πώληση του Φραν Βέλεθ ο Ισπανός θα ταξιδέψει στο Πήλιο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πράσινων».

Δεδομένου πως από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (25/6) ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Αλ Φατέχ για την πώληση του Φραν Βέλεθ αντί του ποσού των 800.000 ευρώ (ή 840.000 δολαρίων) συν κάποιων μπόνους συμμετοχών και στόχων, η μεταγραφή θα έπρεπε –υπό κανονικές συνθήκες- να έχει ήδη δρομολογηθεί κι ο Ισπανός να έχει ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία. Κι όμως η μεταγραφική δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε τελικό στάδιο, καθώς δεν έχουν ικανοποιηθεί όλα όσα είχε ζητήσει ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει το deal.

Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με τον τρόπο καταβολής κι άμεσης εξόφλησης των χρημάτων προς τους «πράσινους» με τις... υπογραφές. Όρος που είχε ζητηθεί εξαρχής απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού, αλλά δεν έχει καλυφθεί μέχρι αυτή την ώρα επαρκώς απ’ τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.
Σε κάθε περίπτωση οι "πράσινοι" ήταν ξεκάθαροι, υπογραμμίζοντας πως όλο το ποσό της μεταγραφής θα πρέπει να μπει στο λογαριασμό τους αμέσως μετά την έγκριση του ITC (International Transfer Certificate) της μετακίνησης του Βέλεθ, ζητώντας να υπάρξει αντίστοιχη, νομική δέσμευση απ’ την αραβική πλευρά.

Επ’ αυτού δεν υπάρχει καμία διάθεση... υποχώρησης από τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως, έχουν δώσει μία ξεκάθαρη διορία (deadline) προς τους Άραβες για να προχωρήσουν την όλη διαδικασία με συγκεκριμένες δεσμεύσεις μέσα στις επόμενες 24 ώρες, ειδάλλως ο Βέλεθ θα αναχωρήσει για το Πήλιο, για να ενταχθεί κανονικά στο καμπ του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας.