Αμπουμπακάρ Καμαρά: Τον ήθελε σαν… τρελός ο Μαρτίνς

Γιατί, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει τόσο επίμονα τον Αμπουμπακάρ από τον Άρη; 

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Τον ήθελε σαν… τρελός ο Μαρτίνς

Θα μπορούσε για παράδειγμα ο ποδοσφαιριστής να έχει και καλύτερα νούμερα, αφού πέρυσι σκόραρε 10 γκολ σε 36 συμμετοχές και είχε τέσσερις ασίστ. Δεν είναι άσχημα για έναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε σε μία ομάδα, η οποία δεν παίζει φουλ επίθεση, αλλά από την άλλη δεν είναι και οι αριθμοί που σε αναγκάζουν να ζητήσεις επίμονα την απόκτησή του.

Τον Μαρτίνς τον ενδιαφέρει ότι κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Δίνει ταχύτητα και δύναμη στην επίθεση και παράλληλα μπορεί να προσθέσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού το απρόβλεπτο. Ειδικά σε ανοιχτό γήπεδο ο Αμπουμπακάρ είναι πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής και σε ευρωπαϊκά ματς θα φανεί πολύ σημαντικός.

Ο διεθνής με τη Μαυριτανία δίνει τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να παίξει πολύ πιο εύκολα το 4-4-2. Είναι ένα σύστημα που το έχει ο Πορτογάλος για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης, κάτι ακόμα που έχει δει στον Καμαρά είναι ότι του αρέσει να δημιουργεί πολύ για τους συμπαίκτες του.

Επίσης έχει την ευχέρεια να ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του και το σημαντικό, ότι πιέζει ψηλά την αντίπαλη άμυνα, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στον αντίπαλο όταν εκείνος προσπαθεί να αναπτυχθεί.